Onze sportstudio heeft twee zalen: een grote zaal en een spinningzaal. Wij zijn gespecialiseerd in groepslessen en onze kracht is kleinschaligheid. Dat betekent meer persoonlijk contact tussen instructeur en leden, maar ook tussen leden onderling. En dat is goed voor de motivatie en dus de prestaties. Klanten zijn verzekerd van een constante en persoonlijke begeleiding, maar voelen wel de gezelligheid van de groep.

  • In de grote zaal geven wij Dance, Steps, Club Power, Body Fit, Pilates, Yang Yoga en Yin Yoga.
  • Voor jong en oud hebben we een leuk gevarieerd aanbod waarbinnen naar hartelust gecombineerd mag worden.
  • Ook trainen we meerdere keren per week buiten in het Pagedal: OUTDOOR BOOTCAMP level 1 en 2.
  • Spinning en Cycling worden in een aparte, daarvoor bestemde, zaal gegeven.

Sportstudio Caroline Fit & FunAlle instructeurs en instructrices zijn gediplomeerd en gaan regelmatig naar de opleiding om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Verder hebben wij ruime schone kleedkamers en een gezellige barruimte.

Sinds 2018 zijn wij ook leefstijlcoach van het gezondheidsprogramma 3Care. Wil je graag een gezond gewicht behalen en behouden? Wil je meer kracht, energie en een beter herstel creëren? Neem alvast een kijkje op www.3care.eu en maak bij belangstelling een afspraak voor een intake. 

En je kan een afspraak maken met Roelof voor een stoelmassage of een massage op tafel. Dit kan op de Sportstudio, maar ook op locatie.

Je kunt ons vinden aan de Oosterstraat 11 te Stadskanaal. Kom gerust eens langs en overtuig jezelf van de kwaliteit en gezelligheid die wij te bieden hebben.

Tot ziens,
Caroline, Roelof & team.

Telefoonnr: 06 24 24 02 15
Kvk nr: 02334579