Power Yoga is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste bewegingen uit Yoga, Tai Chi en Pilates.

Bij Power Yoga draait alles om het verbeteren van je houding, lenigheid , statische/dynamische kracht en evenwicht.

"Het is ontspanning door inspanning"

Power Yoga is een combinatie van Tai Chi, Pilates en Yoga. Het vermengt dynamische , nieuwe technieken met traditionele, oosterse disciplines en is helemaal uitgewerkt op passende, vlotte westerse muziek. We doen 3 maanden lang dezelfde routines op dezelfde muziek om de les goed uit te kunnen voeren.

Het is je persoonlijke 'time out' van stress en spanningen uit het dagelijkse leven. Het verbetert de flexibiliteit van je spieren en je bewegingsbereik, het maakt je kernspieren (rug en buik) sterker en het verlaagt je stressniveau.

De eerste 50 minuten bestaan uit simpele en uitdagende oefeningen, de laatste 10 minuten bestaan uit ontspanning en meditatie, zodat je met een gevoel van welzijn en kalmte de les afrond.

Hatha Yoga is de moederyoga, van waaruit vele andere Yoga varianten zijn ontstaan. Tijdens Hatha Yoga (Ha is zon en Tha is maan) worden inspannende en ontspannende Yoga houdingen (asana's) afgewisseld. De zonnegroet is een vast onderdeel, de houdingen zijn meer statisch en de achtergrondmuziek is heel rustig en meer oosters. In combinatie met ademhalingsoefeningen (pranayama) ontstaat er meer balans in je lijf en in je hoofd.

 

Meld je nu aan voor een gratis proefles of bel 06 24 24 02 15 voor meer informatie.