Cycling is net als Spinning een indoor cycling les, maar meer intervaltraining. Wij bieden zowel Spinning als Cycling aan zodat beginners, gevorderden, wielrenners en mountainbikers een les kunnen kiezen die het beste bij hun past of juist beide lessen afwisselen voor een optimale training.

Spinning

Een intervaltraining op een spinningfiets waarbij muziek de stimulans is. Weer of geen weer, je zit altijd droog. Voor wielrenners een perfecte wintertraining. En tijdens warme zomerdagen houden we het koel met een airco.

In een les van ongeveer 50 minuten fietsen we een heel `parcours`, waarbij we klimmen, sprinten en allerlei sta-zit oefeningen doen, zodat de been- en bilspieren goed getraind worden. De hart- en longfunctie verbetert al snel (goede training voor o.a. carapatiënten) en de vetverbranding is hoog.
Bij de SPINNING+ les spinnen we iets korter om de laatste 10 minuten nog even de buikspieren trainen en te stretchen.

Bij ons bent u verzekerd van gediplomeerde instructeurs. Wij werken volgens het enige echte gecertificeerde Johnny G Spinning programma. Spinning is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, voor getrainde, maar zeker voor ongetrainde mensen en personen met overgewicht, want je bepaalt altijd je eigen tempo en weerstand.

Cycling 

Is net als spinning een indoor cycling les, maar met een ander trainingsprincipe. Dat betekent iedere maand een nieuwe routine; een nieuw parcours, uitgewerkt op de muziek. Doordat het bij Cycling voor meerdere weken om een vaste routine gaat, leer je het parcours goed kennen en kan je elke week iets verder gaan. Er zitten weinig sta-zit oefeningen in en de intervals zijn korter als bij spinning. Daardoor is Cycling ook zeer geliefd bij de mountainbikers.

Meld je nu aan voor een gratis proefles of bel 06 24 24 02 15 voor meer informatie.