Spinning is een heerlijke interval training op een spinningfiets. Onze spinningfietsen zijn voorzien van een display waarop onder andere de wattages, omwentelingen per minuut, gereden tijd, afgelegde afstand, verbrande calorieën enzovoort te zien is.

Spinning

Een intervaltraining op een spinningfiets waarbij muziek de stimulans is. Weer of geen weer, je zit altijd droog. Voor wielrenners een perfecte wintertraining. En tijdens warme zomerdagen houden we het koel met een airco.

In een les van ongeveer 50 minuten fietsen we een heel `parcours`, waarbij we klimmen, sprinten en allerlei sta-zit oefeningen doen, zodat de been- en bilspieren goed getraind worden. De hart- en longfunctie verbetert al snel (goede training voor o.a. longpatiënten) en de vetverbranding is hoog.


Bij ons bent u verzekerd van gediplomeerde instructeurs. Wij werken volgens het enige echte gecertificeerde Johnny G Spinning programma. Spinning is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, voor getrainde, maar zeker voor ongetrainde mensen en personen met overgewicht, want je bepaalt altijd je eigen tempo en weerstand.

Meld je nu aan voor een gratis proefles of bel 06 24 24 02 15 voor meer informatie.