Wil je graag het beste uit je gezondheid halen en lekker in je vel zitten? Wil je een gezond gewicht behalen en behouden en er zeker van zijn dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt?

Dan is het 3Care gezondheidsprogramma iets voor jou!

Het is vooral geen dieet met een jojo-effect als gevolg.

3Care is gebaseerd op volwaardige vetten, gevarieerde eiwitten en gezonde koolhydraten. Met daarnaast voedingssupplementen omdat de voeding van tegenwoordig niet meer alles biedt wat je nodig hebt.

Door balans te creëeren kunnen blijvende resultaten worden behaald. 

Het programma start met meten en wegen want: METEN IS WETEN.

Door de bodyscan en bio-resonantie meting weet je hoe je er voor staat en kunnen eventuele problemen zichtbaar worden, zoals vitaminen/mineralen tekorten of onbalans in je hormonale en/of immuunsysteem. Via het programma krijg je alle belangrijke voedingsstoffen in de goede balans binnen en kunnen al snel mooie resultaten worden behaald zoals:

  • Je fitter voelen;
  • Minder vermoeidheid dipjes;
  • Beter slapen;
  • Een mooiere huid/haar/nagels;
  • Sneller herstellen na het sporten;
  • Overtollige kilo’s kwijtraken.

Nieuwsgierig? Kijk alvast eens op www.3care.eu voor informatie.

Heb je nog vragen of wil je graag starten met het programma, maak dan een afspraak voor een intakegesprek met Caroline: 06-24240215 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meedoen met het 3Care gezondheidsprogramma verplicht trouwens NIET tot een lidmaatschap van Sportstudio Caroline Fit & Fun.